Books 4 Life zoekt goede doelen – TERMIJN GESLOTEN

Books 4 Life Nijmegen is op zoek naar goede doelen om een donatie aan te schenken. De opbrengst van de winkel in tweedehands boeken wordt jaarlijks verdeeld onder een aantal goede doelen, waaronder kleinschalige projecten uit de regio Nijmegen. Deze goede doelen zijn actief op het gebied van de bevordering van mensenrechten of armoedebestrijding.  

Books 4 Life nodigt organisaties of initiatieven uit de regio Nijmegen uit om zich op te geven. Na aanmelding volgt een interne selectieprocedure, waarna de donaties komend voorjaar tijdens een feestelijke bijeenkomst worden uitgereikt. In 2019 ontvangen Stichting Move, stichting Madat Nepal, Watu Washibana in Malawi en Wij’de wereld (Buurt aan tafel) een donatie voor hun projecten. 

Voorstellen voor donaties kunnen tot 1 februari 2020 worden gemaild naar books4life.nijmegen@gmail.com. De projecten moeten een ANBI-status hebben en in het voorstel moet in ieder geval staan waar de donatie aan wordt besteed.

Books 4 Life is  meer dan een tweedehands boekenwinkel. Met de aankoop van ons assortiment worden goede doelen gesteund die zich inzetten voor de bevordering van mensenrechten en armoedebestrijding. Ook wordt duurzaameheid gestimuleerd, door inzameling van tweedehands boeken en de verkoop ervan voor een eerlijke en betaalbare prijs. Books 4 Life is maatschappelijk betrokken door veelzijdig en gezellig vrijwilligerswerk aan te bieden aan mensen van alle leeftijden en achtergronden.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.