Boeken kopen

Wil je boeken kopen?

Kom dan lekker snuffelen in de boekwinkel van B4L Nijmegen aan de St. Annastraat 72! Dat we een bijzondere boekwinkel zijn had je waarschijnlijk al begrepen. De winkel wordt uitsluitend gerund door vrijwilligers. Boeken krijgen bij ons niet alleen een duurzame herbestemming, de opbrengst van de verkoop gaat naar goede doelen. Een win-winsituatie dus! We hebben een zeer grote collectie Nederlandse literatuur, maar ook anderstalige literatuur en kinderboeken. Verder hebben we prachtige non-fictieboeken te bieden waaronder kunst, geschiedenis en spiritualiteit. Onze boeken kosten tussen de € 1,- en de € 4,-.

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Heb je vragen stuur ons dan een bericht via contact. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!

Je kunt bij ons zowel pinnen als contant betalen.

Online boeken kopen

Wij zijn ook op Marktplaats en Boekwinkeltjes.nl actief. Op Marktplaats staan de door onze vrijwilligers geselecteerde speciale uitgaven en antiquarische boeken. Ook op Boekwinkeltjes.nl vind je een selectie uit onze collectie.