Boekenweek 2020 & gratis-boek-actie

Vanaf 7 maart gaat Boekenweek 2020 van start met als thema ‘Rebellen en dwarsdenkers’. Een mooie gelegenheid om ons (weer) te bezoeken, toch? Zeker gezien onze gratis-boek-actie!

Boekenweek 2020

Om het thema iets meer onder de loep te nemen. Het woord ‘rebel’ heeft volgens Van Dale twee betekenissen: een muiter of opstandig iemand. Het woord ‘dwarsdenker’ kent Van Dale daarentegen niet. We vinden het een mooi thema, want is een kunstenaar niet automatisch een rebel? Iemand die de maatschappij wakker wil schudden, een spiegel voorhouden of gewoon wil laten nadenken?

Om de website van de boekenweek maar even te quoten:

“Het lef van schrijvers om taboes te doorbreken en een steen in de vijver te gooien is van levensbelang voor onze samenleving. Daarom koesteren we de vrijheid die door schrijvers genomen wordt om tegen de stroom in te werken, om dwars en vervelend te zijn, onaangepast en onafhankelijk.”

Daar is Books 4 Life het natuurlijk helemaal mee eens! Dus kom in de Boekenweek (of een andere keer) naar onze vestiging op de St. Annastraat 72 in Nijmegen om misschien voor de eerste keer kennis te maken met rebellen als Multatuli, Annie M.G. Schmidt en W.F. Hermans. Je bent uiteraard ook meer dan welkom voor een hernieuwde kennismaking!

Nu hebben wij altijd al vriendelijke prijzen, maar tijdens de Boekenweek hebben we nog een leuke actie in petto: bij aanschaf van drie boeken of meer is het goedkoopste boek gratis!

Zien we je snel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.