Home

BOEKEN BRENGEN? KLIK HIER!

BOEKEN KOPEN? KLIK HIER!

GOEDE DOELEN? KLIK HIER!

Laatste nieuws

25 november 2018

Uitreiking donaties en opening nieuwe winkel groot succes 

Wat was het een mooie bijeenkomst op zaterdag 24 november. We deelden voor een recordbedrag aan cheques uit (vier goede doelen kregen ieder 1787 euro) en onze nieuwe winkel aan de Sint Annastraat werd officieel geopend.

Het eerste goede doel dat dit jaar een donatie van ons ontving, was de Casey Troy Foundation. Deze stichting uit Wijchen bouwt momenteel in Kameroen een centrum waar jonge zwangere vrouwen verloskundige zorg krijgen. Empowering Girls Gambia uit Lent gaat de donatie gebruiken om jonge meisjes in Gambia door trainingen en seksuele voorlichting weerbaarder te maken. Ook Stichting EducAIDed, die zich inzet voor de verbetering van onderwijs in onder meer Oeganda, ontving 1787 euro. Stichting Gast gaat met de donatie de komende tijd oude koelkasten vervangen op locaties in Nijmegen waar vluchtelingen een onderkomen hebben.

De uitreiking van de cheques aan de goede doelen vond plaats tijdens de officiële opening van onze nieuwe winkel. Begin oktober verhuisden we van de Wolfskuilseweg naar de Sint Annastraat 72. We hopen op deze locatie de komende tijd nog meer boeken te verkopen voor het goede doel.

1 oktober 2018

Wij zijn verhuisd naar Sint Annastraat 72!

We hebben goed nieuws, want we hebben een nieuw onderkomen gevonden. Per 1 oktober vind je onze winkel aan de Sint Annastraat 72 in Nijmegen. We zijn voortaan van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend.