Home

BOEKEN BRENGEN? KLIK HIER!

BOEKEN KOPEN? KLIK HIER!

GOEDE DOELEN? KLIK HIER!

Laatste nieuws

Let op: Op Tweede Pinksterdag (maandag 21 mei 2018) zijn wij gesloten.

16 mei 2018

Books 4 Life met boekenkraam op Radboud Universiteit

Op dinsdag 22 mei staan we met een boekenkraam bij het festival Kunstfest op de Radboud Universiteit. Van 15.30 tot 19.00 uur vind je onze boekenkraam op het plein bij het Erasmusgebouw (het Pieter Bondamplein). We nemen een selectie uit onze winkelcollectie mee, waaronder boeken over kunst en cultuur. De opbrengst gaat uiteraard naar onze goede doelen.

 

 

Wil jij een goed doel opgeven voor een donatie in 2018?

Dat kan tot 15 juni 2018. Wij nodigen daarvoor organisaties of initiatieven in onze regio uit die werkzaam zijn op het gebied van de bevordering van de mensenrechten of armoedebestrijding. Na een interne selectieprocedure worden de donaties tijdens een feestelijke bijeenkomst in het najaar uitgereikt.

Ken of ben jij een goed doel dat een donatie verdient? Stuur dan een projectvoorstel naar books4life.nijmegen@gmail.com of doe je voorstel in de ideeënbus in onze winkel. Je projectvoorstel moet het volgende bevatten: een korte beschrijving van de organisatie en een uitleg waar de donatie precies aan wordt besteed. Als je nog vragen hebt kun je hier contact opnemen. Kijk voor meer info op Goede doelen.