Vacature: betrokken penningmeester met verantwoordelijkheidsgevoel

Books4Life Nijmegen heeft een vacature voor penningmeester. [foto Pixnio public domain].

Books4Life Nijmegen is op zoek naar een penningmeester die ons team wil komen versterken.

Taakomschrijving: Kasboek controleren, dagelijkse financiën, belastingaangifte doen, jaarverslag opstellen, declaraties afhandelen.

Functie-eisen: Ervaring met een soortgelijke functie is gewenst, gestructureerd kunnen werken, zorgvuldig, besluitvaardig, bereid om ook winkeldiensten te doen is een pre. Werktijd: 3 tot 4 uur per maand.

Wij bieden je interessante werkervaring in een leuk en hecht bestuur en met een enthousiast team van vrijwilligers die het goede doel voorop hebben staan. Het geeft veel voldoening om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het reilen en zeilen van een boekenwinkel die het goede doel voorop stelt.

Books4Life is een tweedehands boekenwinkel aan de St. Annastraat 72 in Nijmegen met een mooi en divers assortiment aan boeken, zowel voor volwassenen als voor kinderen. De opbrengsten gaan naar internationale en lokale goede doelen die zich bezighouden met mensenrechten of armoedebestrijding. De internationale goede doelen zijn Amnesty International en Oxfam. Al onze medewerkers werken in hun vrije tijd en ontvangen geen geld voor hun werkzaamheden. Per definitie zijn onze vacatures daarom voor vrijwilligers en niet voor betaalde medewerkers.

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar books4life.nijmegen@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.