Boeken kopen

Wil je boeken kopen?

Kom dan lekker snuffelen in de boekwinkel van B4L Nijmegen aan de Sint Annastraat 72! Dat we een bijzondere boekwinkel zijn had je waarschijnlijk al begrepen. De winkel wordt uitsluitend gerund door vrijwilligers. Boeken krijgen bij ons niet alleen een duurzame herbestemming, de opbrengst van de verkoop gaat naar goede doelen. Een win-winsituatie dus!  We hebben een zeer grote collectie Nederlandse literatuur, maar ook anderstalige literatuur en kinderboeken. Verder hebben we prachtige non-fictieboeken te bieden waaronder kunst, geschiedenis en spiritualiteit. Sinds kort verkopen wij ook leuke dvd's en elpees. Bovendien liggen onze prijzen tussen de € 1,- en de € 4,-. Zeker een bezoekje waard dus!

Ben je op zoek naar speciale uitgaven of antiquarische boeken, kijk dan eens naar onze speciaal door vrijwilliger Tonni geselecteerde collectie op Marktplaats.

Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag, van 13.00-17.00 uur. Heb je vragen stuur ons dan een bericht via contact. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!

Helaas kun je bij ons niet pinnen, dus neem contant geld mee!